4. Tutorial Nexus Ospatari - Preluare comenzi
4. Tutorial Nexus Ospatari - Preluare comenzi
Pasul 7. Tot in sectiunea “Nota”, putem edita reteta produsului sau modalitatea de preparare a acestuia.
Pentru a schimba cantitatea, modul de preparare, reteta sau pentru a sterge produsul din nota de plata, apasati butonul editare de pe produsul dorit.
Spre exemplu, pentru produsul “Apa plata cu lamiae si menta” s-a cerut la modalitatea de preparare sa fie rece, sa fie eliminata din reteta esenta de lamiae si sa fie adaugata mai multa gheata.
Pasul 8. Pentru a tipari o nota de plata, accesam meniul “Plata” si apasam butonul Tipareste nota.
Pentru a incasa o nota de plata, selectam modalitatea de incasare, numerar sau card.
Daca doar se duce nota de plata la masa, se va apasa butonul “Asteapta incasare”,iar daca se duce direct bonul fiscal se va apasa butonul “Bon fiscal”.
- Primul buton din meniu este butonul de validare a bonului,
- Al doilea buton este pentru a schimba servirea pe care va fi adaugat produsul in bon,
- Al treilea buton este butonul de filtrare produse in meniu,
- Al patrulea buton "+"crestecantitatea produsului adaugat cu o unitate,
- Al cincilea buton "-"scadea cantitatea produsului cu o unitatea, daca cantitatea produsului ajunge la 0 atunci se va sterge produsul din bon,
- Al saselea buton are functionalitatea de a deschide mesageria din bon.
II. Interfata compacta
Pentru a selecta interfața compactă intrăm în modulul "Aplicații Online" din Nexus ERP și selectăm la Tip preluare comanda - Interfață compactă.
Acest tip de interfață are aceleași funcționalități ca tipul Interfață multipagina, diferă doar modul vizualizare în acest tip făcânduse toate operațiunile într-o singură pagină.
Interfața compactă este împărțită în două părți, partea de sus care este destinată produselor adăugate pe nota, iar partea de jos care este atribuita meniului.