Clienti - Nexus Retail

In cadrul acestei sectiuni, se pot opera asupra datelor despre clienti: vizualizare, modificare, stergere, adaugare, cautare, filtrare.

In urma selectiei unui client, in tabul Clienti se actualizeaza datele aferente clientului, asupra carora se poate opera prin intermediul itemilor din arborele din stanga. De asemenea, pentru clientul selectat, se pot adauga, modifica, sterge delegati si adrese de livrare.

Clients

Deleg

Cautarea unui client sau filtrarea clientilor se pot realiza dupa criteriile:

  • Denumire
  • Cod fiscal
  • Localitate
  • Telefon
  • Cod CARD

Se selecteaza criteriul de cautare, se introduce textul de cautat si se apasa butonul CAUTA, pentru pozitionarea pe primul rezultat al cautarii. Daca se doreste vizualizarea celorlalte rezultate ale cautarii, se apasa butonul "Urmatorul".
In cazul filtrarii, se aplica acelasi procedeu de cautare, cu precizarea ca vor ramane spre vizualizare doar rezultatele filtrate. Pentru a reveni din datele filtrate in urma aplicarii filtrului, se apasa butonul GOLESTE FILTRU.
Sectiunea Clienti este utila pentru setarea clientului, delegatului si adresei de livrare in cazul in care se doreste factura fiscala pentru bonul fiscal aferent, de asemenea pentru modalitatea de plata speciala Contract Client pentru interfata de benzinarie.