Mod functionare vanzari

frmModFunc

Pagina MOD FUNCTIONARE VANZARI prezinta parametri necesari functionarii POS-ului, interfata de vanzari. Este recomandat sa nu existe vanzari in desfasurare cand accesati aceasta pagina de setari.
  • Tipuri interfata POS - Supermarket, FastFood, Supermarket mixt, Benzinarie, Benzinarie GPL (1 pompa, 1 duza), Comenzi POS.
Interfata Supermarket permite vanzarea de produse si prezinta multiple functionalitati utile: vizualizarea istoricului vanzarilor pentru un anumit client, consultarea detaliilor despre un produs, cereri de aprovizionare, transfer pentru un produs, si altele.
Interfata de tip FastFood inlocuieste cautarea produselor dupa denumire cu vizualizarea produselor pe grupe, clase si/sau subclase de produse. Se pot atasa poze sugestive produselor, pentru o cautare mai rapida si se pot defini pana la 5 grupe de produse care sa fie vizibile la cautarea de produse.

ClassProd

In interfata de benzinarie se permite vanzarea de carburanti, controlul pompelor de combustibili.
  • Permite operarea in mod operare deconectat â?? se bifeaza pentru a putea rula activitatea de vanzare in mod operare deconectat