Vizualizare target atins pe gestiunea din care se face vânzarea în aplicația Nexus Retail


    Pentru a stimula activitatea de vânzare am adăugat în aplicația Nexus Retail (v.16.14.), în partea de sus a aplicației, un grafic care să reprezinte target-ul valoric/cantitativ realizat în ziua curentă pe gestiunea din care se vinde.

Targete

    Astfel, în aplicația Nexus ERP, în modul „Targete" din Ieșiri - Management Vânzări, trebuie adăugat un target valoric/cantitativ în care subiectul urmărit este gestiunea din care se face vânzarea în aplicația Nexus Retail, cu sursa de calcul a targetului bonurile fiscale și perioada pentru care se stabilește targetului "Lunară".

Targete lunare

    În cazul în care există un target de genul celui menționat anterior, atunci în aplicația Nexus Retail, în partea de sus a aplicației, în stânga butonului de acces în aplicație, utilizatorul va putea vizualiza un grafic cu procentul realizat din targetul zilnic.

Nexus Retail Vizualizare

    Dacă pe gestiunea din care se face vânzarea va fi adăugat atât un target valoric cât și unul cantitativ, atunci cel prioritar va fi considerat cel valoric, utilizatorul având posibilitatea de-al vizualiza și pe cel cantitativ în momentul în care se va poziționa cu mouse-ul pe grafic.

Target Valoric

    Pentru a ține o evidență cât mai reală a vânzărilor realizate, graficul menționat mai sus se actualizează la fiecare validare de bon fiscal.

Target Cantitativ