Nexus ERP

Promoții


    Crearea promoțiilor și utilizarea lor în program se realizează în 4 pași :

    1. Creăm clasele de discount în Management prețuri de vânzare
    2. Atașăm clasele de discount clienților
    3. Creăm Promoțiile
    4. Atașăm promoțiile listelor de prețuri de vânzare aferente.

    1. Creăm grupele de discount în Ieșiri->Management prețuri de vânzare-> Opțiuni -> Editare grup ofertă . Cu Butonul Adaug creăm linii noi unde definim numele grupelor aferente promoțiilor. La final închidem fereastra pentru a trece la pasul următor.
Editare grupe oferta
    1. Atașăm grupele de discount clienților aferenți, în Modulul Nomenclatoare -> Funcționale-> Parteneri-> Fereastra Comercial.
      Căutăm aici câmpul Grup ofertă și selectăm oferta pe care o oferim respectivului client . Validăm la final informațiile.
Parteneri
    1. Adăugăm promoții noi în Modulul Ieșiri-> Management vânzări-> Promoții, cu ajutorul butonului Adaug.
    2. Dăm un nume promoției , o descriere dacă se dorește, apoi selectăm nivelul de prioritate . Acțiunea întreprinsă de aceasta promoție o selectăm din lista deja definită.
      Ex: În cazul în care dorim să oferim un discount de 10 % unui client gold pentru întreaga valoare a bonului, selectăm: Se oferă discount procentual general.
      Activăm în partea dreaptă interfețele în care se va utiiliza aceasta promoție. După caz putem selecta una sau mai multe locații (restaurant, retail, beauty center, etc.) Cu butonul Adaug din meniul de sus definitivam promoția : în fereastra Editare condiție, selectăm în primul câmp Grup oferta , în câmpul următor egal(a) cu și în câmpul 3 alegem clasa de discount definită.
Editare conditie
      Mai rămâne doar să activăm promoția în Ieșiri-> Management vânzări-> Management prețuri de vânzare. Intrăm pe lista de prețuri aferentă produselor/serviciilor pentru care activăm aceasta promoție, o devalidăm și intrăm în fereastra Promoții la nivel de listă. Aici bifăm promoțiile pe care dorim să le activăm pentru aceasta lista de prețuri.Validam la loc lista de prețuri.
Promotii la nivel de lista