Nexus ERP

Instalare aplicație Nexus Erp


Condiții minimale și recomandări pentru sistemele de calcul

    • Sisteme de operare
      • Windows 7
      • Windows 8
    • Server Nexus ERP
      • Asigurați-vă că ați instalat deja serverul Nexus și aveți datele de conectare la acestă(adresa IP, port). Pentru instalarea serverului Nexus ERP urmăți instrucțiunile din secțiunea Instalare Server NExus ERP.
    • Deși este recomandată o configurație cu server Nexus dedicat, este posibilă instalarea pe același calculator a serverului Nexus, cât și a aplicației Nexus ERP;
    • Drivere (software-ul necesar pentru funcționarea dispozitivelor hardware, de ex.: driver pentru imprimantă)
      • Utilizați doar drivere testate și aprobate pentru sistemele de operare
    • Instalați doar utilitarele, jocuri, etc. care vă sunt strict necesare.
    • Pe cât posibil, instalați cât mai puține programe care rulează ascuns (servicii și programe rezidente în memorie)
    • Este recomandat să testați (48 ore fără oprire) sistemele de calcul folosind programe speciale de test.

    Ținând cont, în primul rând, de faptul că oprirea unui sistem de calcul din reteaua dvs. poate duce la oprirea activității economice vă recomandăm să urmați recomandările noastre și bineînteles recomandările specialistilor IT de la care achiziționați sistemele de calcul în cauza.

    Instalarea produsului Nexus ERP- aplicația Back Office
    Este important să citiți acordul de licența al acestui produs software și numai în cazul în care sunteți de acord cu aceasta să treceți la instalarea lui.
    După ce ați descărcat de pe site-ul www.nexusmedia.ro kitul de instalare, executați programul de setup Nexus-x.xx.exe. Interfața programului de instalare este în limba română, iar aceasta vă va ghida de-a lungul întregii instalării.
    Primul pas al instalarii constă în acceptarea termenilor licenței. Dacă sunteți de acord, bifați căsuta de acceptare și mergeți la pasul următor.
    Pagina următoare constă în stabilirea locației (discul si directorul) de instalare. Calea implicită propusă este C:\Program Files\Nexus Media\Nexus\, dacă sunteți de acord cu ea apăsați butonul CONTINUA. Dacă nu sunteți de acord o puteți schimba direct în casuța de editare sau apăsând butonul SELECTEAZA.
Condiții minimale și recomandări pentru sistemele de calcul

    Următoarea pagina a programului de instalare va cere numele sau adresa IP a calculatorului și portul SQL pe care se află instalata baza de date a aplicației.În cazul în care instalarea se face chiar pe server puteți lăsa denumirea implicită local.
Nume si adresa IP
    În următoarea fereastră, dacă doriți ca aplicația să creeze un shortcut al aplicației pe Desktop, bifați opțiunea corespunzatoare.
    În următoarea fereastră apăsați butonul INSTALEAZA pentru a începe instalarea produsului pe calculatorul dumneavoastră.
creerea-unui-shortcut
    În final, apăsați butonul FINALIZARE pentru a închide programul de instalare.
buton finalizare inchide program